Rólunk

Valószínű, hogy a gyöngyékszer készítés meg volt írva a csillagokban számomra, ugyanis gyöngysor volt a jelem az óvodában....Az ásványok világa sokunkat elvarázsol, különleges színükkel, formájukkal és természetességükkel. Végtelen lehetőség rejlik bennük, újabb és újabb ékszerek megvalósítására inspirálva.

Az emberek az ásványokat ősidők óta nem csupán a szépségük miatt kedvelik, hanem a spirituális és az esetleges gyógyító hatásukért is alkalmazzák.

Egy ékszer energetizáló hatása magában a szépségében is megnyílvánul.

Kizárólag valódi ásványokat használok, érdemes tudni, hogy néhány ásványt festenek vagy színeznek, pl. jáde vagy howlit (magnezit), achát, ami semmit nem vesz el a hatásukból, csak tetszetősebbé teszik őket ezáltal. Mivel ezek az ásványok nagyon jól festhetők, ezáltal tartósak is.

Sok ékszerből csak egyetlen darabot készítek, hogy valóban egyedi legyen, nem törekszem tömeggyártásra. De folyamatos az utánpótlás, szóval érdemes újra és újra vissza térni az oldalunkra.

Az ásványok önmagukban is csodálatosak, de szívesen kombinálom bőrrel, porcelán gyöngyökkel, cseh üveggyöngyökkel, kásagyöngyökkel.

Előfordulhat készlethiány, különösen a köztes elemekből, medálokból, esetlegesen ásványokból, ilyenkor felveszem a kapcsolatot veled és egyeztetünk a lehetséges alternatívákról.

A gumis damilra fűzött ékszerek könnyeben fel és levehetőek, de érdemes számolni azzal, hogy külső hatásra elszakadhat, vagy egy idő után elfáradhat. A kapcsos ékszerek acélsodronyra vagy esetleg damilra(nem gumis) vannak fűzve, amik sokkal tartósabbak, bár picit nehezebb bekapcsolni. Egy hónapig garanciát vállalok szakadásra, ha esetleg nincs meg az összes gyöngyszem vagy alkatrész, a pótlása felszámolásra kerül, a postaköltség a vevőt terheli.

Az ékszerek elkészítése és viselése is öröm számomra, bízom abban, hogy a te napodat is bearanyozza egy új ékszer megvásárlása és viselése.